onsdag 13 februari 2008

StarCraft II

Jag minns alla de stunder som jag, jocke och Gno satt och tryckte framför dataskärmen i Fruängen. det var nått år sedan och spelat var kanske sex-sju år gammalt men det visar ganska mycket för hur bra det egentligen var utformat. När det hade släppts första gången var Blizzard tvugna att ta in spelet igen och göra om det pga det var för likt Warcraft, resultatet gjorde spelet till ett av det bästa jag har spelat. Det är också ett av de problemetn som många uttrycket oro inför släppet av tvåan, att det första var så välgjort och komplett. Hur kan det förbättras? Många uppföljare har fått överflådig grafik och en massa onlinefunktioner. Funkade för WOW men Starcraft är inget sånt spel, att spela mot varandra är viktigt men inget uppgraderande och karaktärsbyggande. Det ska vara bygg och mobilisering av enorma armeér och vi får se hur det blir i sommar.

Allt man kanske kan avsluta med är de ord som trailerns huvudrollsinnehavare yttrar. Med orden PAIN intatuerat på ena handen, kanske är han någon slags fånge, utbildad för att få frihet. In träder han i rummet rökandes på en cigarr, ond och kargad. Han blir nogrant bepansrad med rustning i mega XXXL storlek innan han efter en obligatorisk maffig tystnad möter yttervärlden, och yttrar orden: ”Hell, it’s about time.”

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hi there, yup this article is really good and I have learned lot of things from it on
the topic of blogging. thanks.

Check out my page mpr3 player (doctorsbar.com)

Anonym sa...

e cigarette health, e cig forum, electronic cigarettes, electronic cigarette, e cigarette, electronic cigarette starter kit