tisdag 23 juni 2009

Värt att notera?

Gårdagen innehöll för egen del alldeles för lite Wimbledon och alldeles för mycket väderrelaterad research. Det har dock hjälpt mig konstatera att årets stora nyhet, centrecourtens skjutbara tak, med stor sannolikhet invigs på riktigt till helgen.

Tidigare vinnaren och numera expertkommentatorn Michael Stich har gett sig in i stöndebatten. Tjejerna ska sluta upp eftersom det låter "äckligt, fult och osexigt". På frågan om det inte handlar om att spela så bra som möjligt snarare än att vara så sexig som möjligt svarade pojken: "Det är ju det [sex] de säljer. De bryr sig om sitt utseende och allt." Charmigt och smart.

Dubbla vinnaren Serena Williams håller med föregående talare. Typ. Diskussionen (eller är det en tävling?) lär fortsätta.

Jo, just det. Samtliga deltagande svenskar är i skrivande stund kvar i turneringen. Såg inte Robins match, men den lär ha lovat hyfsat gott och en Parisrepris vore onekligen bra för det här landets tennisbevakning. Håll fortsatt koll på resultaten här.

5 kommentarer:

S.C. sa...

Bravo!

Det ska vara kontrollerat stön om det ska vara någe. Som i porrfilmer.
Det är ju inte direkt aktuellt att sitta på barer vid ett-tiden så frågan löd igår: Vart finns det egentligen sport caféer?

Jag minns en tid sedan då vi skulle starta skivaffär/café men det är ju inte direkt aktuellt längre..

NJCM sa...

Du har sommarlov. Du ska sitta på barer vid ett-tiden.

Dessvärre är även dessa alldeles för få. Vi kanske skulle återvända till de där tankarna. Skulle kunna tänka mig ett serveringstillstånd som extra krydda. Och en Wimbledonklubb två veckor om året. Du vet vad vi skulle ha i glasen. Given succé.

S.C. sa...

Och absintafton på torsdagar med pipor, rökrockar och litteratur högtravande snack framför brasan med ett stort noshörningshuvud ovanför ...

NJCM sa...

Taget! Nu är allt vi behöver ett väl tilltaget kapital. Du som är ledig kan väl dra i ett par trådar så kör vi sen?

S.C. sa...

Vi måste bli ett med societén. Dricka champagne på fester och köra nån Oscar Wilde pryl för att pull it off. Eller så kör vi hela Brideshead Charles prylen! I´m on it.