onsdag 24 juni 2009

Arkitekterna i siffror

Vad händer egentligen med Arkitekterna? Vilka är vi och vad gör vi? Tja, det är nog något som hela tiden förändras, skulle nog det enda svaret bli på dessa frågor. I dagarna kommer faktiskt en bloggare att lämna sitt ämbete på en annan blogg för att hjälpa till här. För oss som följer Arkitekterna så tänkte jag delge lite statistik innan jag far iväg till Peace and love festivalen. För er som läser och vill säga till om nået, vare sig nått ska förändras, eller kanske nått som är bra, så är ni alltid välkomna att lägga en kommentar. Med det sagt, här är nuffrorna:
Just nu ligger Arkitekterna på ett snitt av ungefär 50 besökare om dagen. Måndagar tycks vara den mest besökta dagen och lördagar den minst. Ovan kan vi se hits och unika besök i en vacker graf. Det blåa segmentet representerar hits och det oranga besök.

  • 52% av de som besöker Arkitekterna använder Firefox följt av IE på 37% och Safari på 6%.
  • 79% använder Windows och 19% använder Mac.
  • 38% av de som besöker Arkitekterna gör det genom Google och 36% har en direkt länk hit.
  • Det mest besökta inlägget har med christopher mccandlessatt göra där 6% av de som Googlat in på Arkitekterna har besökt den sidan. "Farligaste drogerna" och "midsommarstång kuk" är två andra fraser som oftast leder folk hit.
  • 90% av besökarna är ifrån Sverige och 2% är ifrån norge följt av 1.6% som besöker oss i Tyskland, Frankrike och England.
Håll i hatten om vi ska kunna fortsätta skriva hära. Vi gör det så länge det är kul och glöm inte att kommentera när folk skriver, det betyder ganska mycket för en att veta att någon tar sig tid att läsa det man gör. Trevlig helg nu då, jag kommer med en uppdatering från Peace and Love på Söndag.

4 kommentarer:

NJCM sa...

Strålande. Statistik är fantastiskt. Men hade det inte varit lämpligt med lite liverapportering från Borlänge?

gno sa...

härligt att mitt fantastiska inlägg om Christopher McCandless ligger i topp! Då har man lyckats med något iaf :D

ska försöka bättra mig på inläggsfroten... puss

S.C. sa...

Imorgon blire rapportering nicke, imorgon.

NJCM sa...

Jag väntar med spänning.