tisdag 15 september 2009

Månlandningen


The plot thickens. Konspirationsteorierna kring månlandningen verkar just ha fått vatten på sin kvarn ..

5 kommentarer:

Fredrik sa...

Som jag alltid sagt, människan har aldrig varit på månen och USA har haft alla motiv i världen att låta Hollywood fejka detta från en bas i Nevada... Förr när jag sagt detta har ofta månstenarna återkommit som någon slags bevis vilket jag alltid avfärdat med att man kan hämta stenar från månen utan att åka dit. Men nu verkar det som att det knappt går bevisa att det finns några stenar. Som du säger, the plot thickens and to be continued... =)

Fredrik den Store sa...

Om det är det du alltid har sagt har du alltid varit rätt korkad, Fredrik. Tycker du inte att det är dags att göra något åt detta?

"Men nu verkar det som att det knappt går bevisa att det finns några stenar."

Ingenting i artikeln ger dig stöd för detta påstående. Läs om, läs rätt.

Anonym sa...

Ledsen, men det finns en överväldigande mängd bevis för månfärderna (drygt ett dussin månfärder). Samtliga idiotiska frågor och indikationer på att vi inte skulle ha varit på månen har motbevisats. Det handlar nästan alltid om missförstånd och bristande teknisk kunskap - allt från okunskap om hur vidvinkelkameror fungerar till hur vågrörelser i en tygflagga fortplantar sig i vacuum. Om du int visste det så skickas det laserstrålar dagligdags mot den relfektor som man satt upp på månen. Detta för att kontinuerligt kunna mäta små variationer i avståndet till månen. Men det är klart, i konspiratoriska människors hjärnor så bluffar alltså även dessa forskare...

Fredrik Patopp sa...

Alltid lika roligt med konspirationsteorier. Enligt en del forskare inom området konspirationsteorier framhåller att det är svårt att mörka sanningen. Om det är en Hollywood inspelning så skulle många personer vara inblandade. En del av dem med mindre roller, assistenter, skulle förmodligen försöka tjäna sig en hacka på att avslöja sanningen.

gno sa...

skapa ett forum! det här är en blogg!
usa har varit på månen och vi har en svensk som har spelat schack i rymden hur galet det än låter!