lördag 25 juli 2009

Kim Jong-Il en fantastisk människa!


Vem har inte hört talas om den mest framgångsrika ledaren i världen?

När Kim Jong-Il föddes på Nordkoreas högsta berg uppenbarades två färgsprakande regnbågar över honom och en ny klar stjärna bildades på himlavalvet.
(Forskare hävdar att han är född i Sibirien 1941 där fadern levde i exil.)

När fadern Kim Il-Sung, som nu har epitetet "president i all evighet", gick bort 1994 och sonen Kim tog makten, ska tre regnbågar ha framträtt på himlavalvet.

Han har lyckats skriva sex operor som alla överträffar dom bästa operor i världen och efter att han gått sin första golfrunda rapporterades det om en lyckad runda på 11 hole-in-one.

Han anses vara en av världens främsta poeter med en blygsam IQ på 160 som även överensstämmer med hans längd. Att bära platåskor och väldigt stora 80-tals brillor är inget som bekymrar honom. Han bär en fluffig frisyr för att ge ett intryck av att vara längre än vad han egentligen är.

Han älskar lyx över allt annat å framförallt mat och sprit. Ett ryskt sändebud som reste med den nordkoreanske ledaren på tåg genom Ryssland har berättat att Kim Jong-Il fick levande hummer levererat med flyg varje dag. Diktatorn avnjöt hummern med hjälp av pinnar i silver.

Han har ett filmarkiv på över 20 000 hollywoodfilmer och 1978 lät han kidnappa syd koreas mest kände filmregissör, Shin Sang-Ok, och också hans fru som var skådespelare. De fängslades och tvingades sedan göra filmer som skulle förbättra Nordkoreas rykte.

Kim Jong Il beslutade även att beslagta alla japanska bilar i Nordkorea. Anledningen var att en japansk bil hindrat framkomligheten för hans limousin på en gata i huvudstaden Pyongyang. 1973 beställde han 600 volvo bilar av märket 144 i skiftande färger från Sverige. Bilarna har ännu inte betalats av diktaturen och Nordkoreas skuld till Sverige är totalt cirka 2,2 miljarder kronor. Listan är lång och väldigt overklig om denne mannen.

Nu har han nästan lyckats beställa två lyxbåtar av ett värde på 140 miljoner kronor, men den världskända italienska båttillverkaren Azimut Benetti lyckades spåra köparen via en affärsman i Wien som ledde vidare till Hongkong och slutligen Nordkorea.

Kim Jong Il får helt enkelt klara sig utan sina två lyxbåtar för den här gången men jag misstänker att det inte kommer dröja speciellt länge innan han lyckas få tag på någon annan som kan tänkas leverera, han är ju trots allt världens mest fantastiska människa!

1 kommentar:

NJCM sa...

Störtskön kille. Pluggar kärnfysik på SU med min polare. Vi ska ut och äta hummer i kväll faktiskt.