måndag 20 april 2009

Swebits lägger ner sin tracker

Så frustrerande att folk ger sig av lite dumma hot.

"Vi har gemensamt i staff bestämt att pga. den rådande osäkerheten med att tillhandahålla en tracker i Sverige valt att fr.o.m idag den 20 April kl. 19.15, stänga ner trackern på Swebits.org."

Internet kommer att bli en helt onödig plats om det fortskrider i det här tempot. Jag tror vi alla måste gå med nu. Göra något.

10 kommentarer:

Breki sa...

Som medlem sedan snart ett år tillbaka kan jag inte göra annat än hälsa er välkomna. :)

Niclas sa...

Man blir förbannad på regeringens översittarfasoner. vad ska vi med internet till om vi inte kan dela information fritt längre?

S.C. sa...

Join the cause! Pirat in i parlamentet. Om det här hade hänt i Frankrike så hade de brinnande bildäcken flygit över statshuset - mes Sverige!

Anonym sa...

Veckans tips: www.ipredskydd.se - Den ultimata IPRED hjälpen. Vi har guider, länkar och tips om IPRED-lagen och hur man skyddar sig mot den.

NJCM sa...

Ja, man undrar ju. Nu när de franska politikerna är färdiga med sitt påskfirande är det nog bara en tidsfråga innan det är betydligt roligare att använda internet här än där.

Men visst är det illa. De kommande förslagen talar sitt tydliga språk. Framförallt behövs det svenska politiker i Bryssel som överhuvudtaget fattar vad saker och ting handlar om.

gno sa...

jag är med!

NJCM sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
NJCM sa...

Nu lär det ju inte bli så, trots jävmisstankar och allt, men om TPB-rättegången tas om blir det verkligen med lustiga mössan på.

NJCM sa...

Har ni läst det trevliga lilla brevet som Antipiratbyrån har skickat ut till alla torrentsiter efter domen mot TPB?! Det är tokigt. Lär ligga ute på nätet någonstans...

S.C. sa...

Nu har vi!